Afvallen met pillen: Zijn afslankpillen de oplossing tegen overgewicht?

afvallen met pillen dieet

Tegenwoordig zijn er veel manieren waarop je kunt afvallen. Om deze reden zie je ook steeds vaker en intensiever producten opduiken, met claims dat ze je vetverbranding verhogen. Je moet altijd wel een beetje voorzichtig zijn en niet zomaar overal mee starten. De reden hiervoor is dat er veel misbruik wordt gemaakt, waarbij producten worden verkocht die geen of weinig invloed hebben op jouw overgewicht.

Daarentegen moet wel worden gezegd, dat bepaalde afslankpillen zeker een bijdrage kunnen leveren bij het sneller kwijtraken van opgeslagen lichaamsvet zodat je nog sneller een gezond gewicht bereikt.

De verleiding is groot

Fabrikanten spelen slim in op de vraag, maar hebben niet allemaal het doel je ook echt te helpen met afvallen. De intentie mag er wellicht wel zijn, toch zijn veel producten achterhaald, duur of niet meer dan gebakken lucht waar je alleen maar geld mee kwijtraakt …en niet jouw overgewicht. Gelukkig zijn er ook die met een intentie problemen op te lossen, of oplossingen te versnellen …maar wees alert!

Wat moet je weten over afvallen?

Gewichtsverlies begint bij het jezelf aanmeten van een gezond voedingspatroon, dat je ook vol gaat houden. Hiermee zal je snel afvallen en een prachtig lichaam gaan krijgen. Dit doe je het beste door op een gezonde manier minder te eten dan je binnenkrijgt, met een uitgebalanceerd voedingspatroon. Doe dit voor een langere tijd en je zal zeker gaan afvallen.

Begin eerst eens met wat je eet en drinkt

Afslankpillen krijgen vaak een te grote rol toegeschreven. In de praktijk spelen ze echt niet de hoofdrol, maar een bijrol. Begin te kijken naar wat je nu eet en drinkt. De kans is groot dat je meer eet dan wat je op een dag verbruikt (gemiddeld 2300 calorieën voor vrouwen en 2600 calorieën voor mannen per dag) en dus aankomt. Ook zet je met verkeerde voeding allerlei vet bevorderende processen voor jouw lichaam in werking. Zorg dat je daarom zoveel mogelijk onbewerkt eet en drinkt voor het beste resultaat tijdens het afvallen.

Denk na wat je nog meer kunt doen

Sporten zal je ook zeker helpen, maar meer bewegen verhoogt ook de verbranding. Doe bij voorkeur de eerste voor de beste resultaten!

Wees slim met afslankpillen, maaltijdvervangers maar ook andere supplementen

Je kunt bepaalde producten nemen waarmee je nog sneller gaat afvallen. Zorg er dan voor dat je afslankpillen neemt die ook echt vetverbrander zijn. En geen pillen die honger onderdrukken, je gewicht laten verliezen met vocht of die slechts een tijdelijk werking hebben. Hier schiet je niks mee op.

Wil je de verschillen leren kennen tussen afslankpillen?
Klik hier voor uitleg en kom erachter!

Neem je shakes, maaltijdvervangers of repen …kijk dan altijd even wat erin zit. Het zal je verbazen hoeveel van dit soort producten nog teveel suikers bevatten. Hetgeen je beter zoveel mogelijk wil vermijden bij het afvallen. Laat je niet misleiden en let goed op wat je allemaal koopt.

Stel doelen voor jezelf

Alles begint met doelen! Zorg ervoor dat je tegen jezelf zegt “Ik wil 15 kilo afvallen in 3 maanden” en werk hier naartoe. Dan zal je zeker jouw doelen behalen met de juist handvatten. Doorzettingsvermogen speelt hierbij ook een rol, de een heeft dit wel of meer dan de ander …maar uiteindelijk komt iedereen er met de juiste mindset en motivatie!

Afvallen met pillen ja of nee?

Je kunt met afslankpillen zeker afvallen, waarbij het altijd een toevoeging moet zijn en nooit een vervanging voor andere dingen die beter werken.

Samengevat kunnen afslankpillen jouw doelen versnellen

Het zorgt ervoor dat je (bij gebruik van de juiste pillen) iets sneller kunt afvallen en levert daarom een toevoeging die van waarde kan zijn bij het behalen van jouw streefgewicht plus gezonder leven!

Laat een reactie achter