Wat Kan Ik Eten Met Een Crash Dieet?

Er zijn verschillende crash diëten die je kunt volgen. Een crash dieet zorgt ervoor dat je in een korte tijd veel gewicht verliest. Het kan zomaar gebeuren dat je binnen een week een kilo of 4-5 kwijtraakt. Nadeel van een crashdieet is de geringe variatie in hetgeen je eet. Er zijn verschillende crash diëten waar je uit kunt kiezen, in dit artikel willen wij een aantal van deze diëten met je bekijken.

Crash dieet soep

Het crash dieet soep wordt ook wel het soepdieet genoemd. De naam verklapt eigenlijk al wat je de hele week gaat eten, soep. Aan het begin van de week maar je een lekkere soep klaar, waar je vervolgens elke dag van gaat genieten. Je moet wel van soep houden, anders is dit dieet niet echt iets voor je natuurlijk. Het is sowieso al lastig om een week lang bijna alleen maar soep te eten, ook al vind je soep wel lekker. Een dag of twee gaat natuurlijk nog prima, maar daarna gaat het toch echt vervelen. Wil je toch snel gewicht verliezen dan moet je er toch aan gaan geloven.
Welke ingrediënten mag je gebruiken voor het maken van een soep? Laten we daar eens naar gaan kijken.

– Witte kool
– Tomaten
– Wortels
– Selderij
– Uien
– Paprika’s
– Bouillonblokjes
– Water
– Een geringe hoeveelheid knoflook, zout en peper

Met deze ingrediënten mag je aan de slag! Je ziet wel dat het een beperkt aantal ingrediënten zijn, er komt bijvoorbeeld ook geen vlees in voor.
Als je het soepdieet gaat volgen, doe dit dan maximaal 7 dagen. Na deze 7 dagen moet je stoppen met het dieet, anders is het niet goed voor je lichaam. Uiteraard mag je na enkele weken gewoon weer opnieuw beginnen met het soepdieet.

Crash dieet eieren

crash dieet eierenWil jij het crash dieet eieren uitproberen? Besef goed dat het hoofdproduct van dit dieet eieren zijn. Elke dag weer weet je een aantal eieren, vaak met gemende salade en tomaten. Tijdens het diner eet je witte vis of steak.
Tijdens dit dieet mag je onbeperkt koffie en thee drinken. Zorg er wel voor dat je geen suiker in de koffie of thee doet, want dan krijg je teveel binnen en wordt het effect van het dieet kleiner.

Crash dieet fruit

Crashdiëten zijn behoorlijk heftig, je eet namelijk bar weinig tijdens zo’n dieet. Het crash dieet fruit is het minst slechte crashdieet, het wordt ook wel een gezond crash dieet genoemd.
Welke soorten fruit kun je het best eten? Het is goed om inzicht te hebben in het aantal calorieën per fruitsoort. Kiwi’s bijvoorbeeld bevatten 40 kilocalorieën per 100 gram. Bananen bevatten 92 kilocalorieën per 100 gram. Het kan dus veel uitmaken welke soorten fruit je gaat eten als je het crash dieet fruit gaat doen. Wij hebben een aantal fruitsoorten voor je opgezocht met weinig kilocalorieën.

– Abrikozen -36 kilocalorieën – 100 gram
– Bosbessen – 28 kilocalorieën – 100 gram
– Papaja – 32 kilocalorieën – 100 gram
– Pompelmoes – 28 kilocalorieën – 100 gram
– Aardbeien – 24 kilocalorieën – 100 gram

Het dieet heet crash dieet fruit, maar je mag ook groenten eten. We kunnen ons goed voorstellen dat je al dat fruit na enkele dagen zat bent, groente is dan de perfecte afwisseling.
Het fruitdieet is een ideaal dieet om snel mee af te vallen. Wil je snel kilo’s kwijtraken, probleem het dan ook eens.
Andere diëten

We hebben een aantal diëten bekeken, maar er zijn nog meer crash diëten . Heb je weleens gehoord van het ziekenhuisdieet? Dit dieet is al tientallen jaren oud en werd vroeger door ziekenhuizen gebruikt. Patiënten die snel moesten afvallen omdat ze te zwaar waren werden gesommeerd om het ziekenhuisdieet te volgen. Je eet voornamelijk sinaasappels, tomaten, sla en yoghurt als je kiest voor het ziekenhuisdieet. Kies je voor het ziekenhuisdieet, volg het dan nooit langer dan 7 dagen. Het is namelijk niet goed voor je lichaam als je het dieet wekenlang achter elkaar zou volgen. Er zijn inmiddels veel mensen die vele kilo’s zijn kwijtgeraakt na het volgen van het ziekenhuisdieet. Ben jij de volgende?

Laat een reactie achter